روز شلوغ معارفه ها در لالی
معرفی مدیران جدید ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور عشایر لالی در یک روز + تصاویر
- دوشنبه, آذر 22, 1395, 12:56
- اخبار مسجدسلیمان, اخبار ویژه, تازه ها, خبرها, گزارش
- 1,126 views
- ۱ comment
باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- فرمانداری لالی امروز میزبان دو مراسم تودیع و معارفه بود که طی آن ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی لالی و امور عشایر مدیران جدید خود را شناختند. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان امروز در مراسمی که با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان و اهالی فرهنگ در محل فرمانداری لالی برگزار شده بود مدیر جدید اداره فرهنگ ارشاد اسلامی شهرستان لالی معارفه شد.در این برنامه مهدی خدادادی که از فرهنگیان فعال شهرستان مسجدسلیمان بوده جانشین سید ستار فاطمی نخستین مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در لالی شد.
چنانی معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان در این برنامه با اشاره به این که سید ستار فاطمی در لالی یکی از بهترین مدیران ما در سطح استان بوده ضمن تقدیر از زحمات وی برای مهدی خدادادی آرزوی موفقیت کرد. گفتنی است سید ستار فاطمی از سال ۱۳۸۶ و با راه اندازی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در لالی به عنوان اولین مسئول این دستگاه فرهنگی تاکنون مشغول به فعالیت بوده که با توجه به اظهارات مدیر کل در اختتامیه هفتمین سوگواره دل نوشته های عاشورایی قرار است پس از این به عنوان رئیس اداره فرهنگ ارشاد اسلامی در یکی ار شهرستان های استان فعالیت خواهد کرد.
همچنین در برنامه ای دیگر که در محل فرمانداری لالی برگزار شده بود اداره امور عشایر شهرستان لالی مدیر جدید خود را شناخت.در این برنامه که جمعی از مسئولان استانی هم حاضر بودند نورالله چراغی معاون جهاد کشاورزی شهرستان لالی به عنوان رئیس جدید امور عشایر در لالی معرفی و از تلاش های یوسف بلدی در این شهرستان تقدیر شد.
این برنامه در حالی برگزار شده بود که گودرز ترکی زاده فرماندار لالی با اشاره به جمعیت بالای مردم عشایری در لالی خواستار توجه و اهتمام بیشتر مسئولان استانی در جهت تجهیز و توزیع اعتبار به این شهرستان بوده تا مسائل و مشکلات جمعیت عشایری منطقه به حداقل برسد.
مرجع/ لالی نیوز
درباره نویسنده
One Comment on “روز شلوغ معارفه ها در لالی
معرفی مدیران جدید ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور عشایر لالی در یک روز + تصاویر”
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .
سلام
.تبریک به مدیران جدید وخسته نباشیدبه مدیران سابق