• امروز : دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 29 April - 2024
کل اخبار 11772اخبار امروز : 0
0

معاون امور زیربنایی بنیاد برکت: محرومیت زدایی از مناطق عشایری مسجد سلیمان

  • کد خبر : 724
  • ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- معاون امور زیربنایی بنیاد برکت با اشاره به طرح محرومیت زدایی از مناطق اندیکا، لالی و بخش عشایری مسجد سلیمان گفت: در شمال شرق خوزستان بیش از ۲۰۰ کیلومتر جاده فرعی و اصلی به صورت آسفالت و شوسه احداث شده است. به گزارش باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان به نقل از خبرگزاری […]

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- معاون امور زیربنایی بنیاد برکت با اشاره به طرح محرومیت زدایی از مناطق اندیکا، لالی و بخش عشایری مسجد سلیمان گفت: در شمال شرق خوزستان بیش از ۲۰۰ کیلومتر جاده فرعی و اصلی به صورت آسفالت و شوسه احداث شده است. به گزارش باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان به نقل از خبرگزاری تسنیم، بنیاد برکت، به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی توانست با اجرای یک طرح علمی پر برکت، در زدودن غبار محرومیت از مناطق توسعه نیافته شمال شرقی استان خوزستان اقدام موثر انجام دهد. این بنیاد در سه سال اخیر به عنوان بازوی زیربنایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) حرکت گسترده و کارشناسی شده ای را برای اجرای طرح محرومیت زدایی واحیاء منطقه اندیکا، لالی و بخش عشایری مسجد سلیمان آغاز کرد. محمدرضا شریف‌نیا معاون امور زیربنایی بنیاد برکت در این خصوص اظهار داشت: اجرای این طرح عظیم مراحل نهایی خود را طی می کند و بزودی این طرح بزرگ برای بهره برداری افتتاح شده و مردم محروم این مناطق از تمامی ابعاد آن استفاده خواهند کرد.

معاون امور زیربنایی بنیاد برکت، خاطر نشان ساخت: البته تقریبا دو سال است که برخی از پروژه‌های این طرح بزرگ به بهره‌برداری رسیده‌است. وی گفت: با اجرای این طرح 818 پروژه در مدت سه سال با اعتباری حدود 2000 میلیارد ریال  که یک سوم از این اعتبار را استانداری خوزستان و دو سومش را  ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تامین کرده بود، عملیاتی شد.

شریف‌نیا ادامه داد: این منطقه وسعتی در حدود 6000 کیلومتر مربع داشته و جمعیتی  حدود 90 هزار نفر را که در707 روستا ساکن هستند ، شامل می‌شود وطرح جامع عمرانی و محرومیت زدایی که در منطقه طراحی و اجرا شده از منطق علمی و کارشناسی دقیقی برخوردار است. وی با بیان اینکه این پروژه‌ها بسیار متنوع است و ساخت خانه، مسجد، مدرسه، خانه‌ عالم، پاسگاه نیروی انتظامی، آب و برق‌رسانی را در بر می‌گیرد، گفت: با اجرای این طرح‌ها وضعیت جدیدی برای زندگی مردم منطقه ایجاد شده و زندگی محرومان را در بخش وسیعی از شهرستان‌های اندیکا، لالی و بخشی از مسجد سلیمان بهبود بخشید. معاون امور زیربنایی بنیاد برکت گفت: این بنیاد بر اساس منویات مقام معظم رهبری از سال 1386 به منظور خدمت‌رسانی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور، زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد. شریف‌نیا افزود:

از ابتداد مقرر شد تا این بنیاد در بخش اقتصادی در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته فعالیت کند و در کنارآن در بخش آموزشی و مدرسه‌سازی و زیربنایی هم فعالیت‌هایی انجام دهد. وی ادامه داد: در این راستا وظیفه تقریبا سنگینی در بخش شمال شرقی استان خوزستان از سوی دفتر مقام معظم رهبری به عهده موسسه بنیاد برکت گذاشته شد. این منطقه در طول جنگ تحمیلی به علت حمله نظامی ارتش صدام به ایران و تمرکز مسئولان به غرب استان خوزستان که درگیری مستقیم با جنگ داشت، مغفول مانده بود. معاون امور زیربنایی بنیاد برکت، گفت: در شمال شرق خوزستان که مورد بی‌توجهی قرار گرفته بود، وضعیت نامناسبی وجود داشت. در همین حال این منطقه که بسیار کوهستانی، صعب العبور و خشن بوده، بکر و دست نخورده باقی مانده بود که مردم به صورت عشایری در شرایطی ابتدایی در آن زندگی می‌کردند و از داشتن جاده‌های مناسب، آب، برق و دیگر خدمات محروم بودند.

وی با بیان اینکه دفتر مقام معظم رهبری به ستاد اجرایی، رسیدگی به این منطقه و ضرورت احیاء آن را ابلاغ کردند، گفت: با این ابلاغ ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد برکت را مامور اجرای این طرح کرد، بنیاد برکت نیز با بکارگیری گروه مشاور علمی- اجرایی، طرح جامع احیاء منطقه را که مشتمل بر 818 پروژه در زمینه‌های مختلف بود را در یک محدوه جغرافیایی 6000 کیلومتری تدوین و با مشارکت استانداری و سازمانهای منطقه طی 2 سال به مورد اجرا درآورد. شریف‌نیا ادامه داد:

مردم این منطقه کوچ‌رو بودند، اما با اجرای این طرح به سوی سکونت دائم حرکت کرده و اکنون از امکاناتی مناسب که لازم دارند، برخوردار شده‌اند. معاون امور زیربنایی بنیاد برکت، گفت: با اجرای این طرح در این منطقه بیش از 200 کیلومتر جاده فرعی و اصلی به صورت آسفالت و شوسه احداث شده است، در حالیکه‌ قبلا جاده‌ی مناسبی وجود نداشت. همچنین در این طرح ساخت 47 مدرسه شامل 166 کلاس درس پیش بینی شده بود که بسیاری از این مدارس به بهره‌برداری رسیده‌اند.

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=724

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.