• امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
کل اخبار 11767اخبار امروز : 0
2

مشروح گفتگوی ویژه خبری صدا و سیمای مرکز خوزستان با موضوع پیگیری روند تعمیر ساخت منازل زلزله زذه مسجدسلیمان

  • کد خبر : 42480
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- گفتگوی ویژه خبری شبکه خوزستان با موضوع پیگیری روند تعمیر ساخت منازل زلزله زذه مسجدسلیمان با حضور مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و چند مهمان تلفنی از مرکز پخش شد. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان مدیرکل بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی خوزستان در این برنامه گفت: از ۱۵ هزار […]

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- گفتگوی ویژه خبری شبکه خوزستان با موضوع پیگیری روند تعمیر ساخت منازل زلزله زذه مسجدسلیمان با حضور مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و چند مهمان تلفنی از مرکز پخش شد. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان مدیرکل بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی خوزستان در این برنامه گفت: از ۱۵ هزار واحدی که تقاضای ارزیابی داده اند ۱۳ هزار ثبت که ۱۰ هزار و پانصد واحد تعمیری و ۱۵۰۰ واحد نیز احداثی می باشند و جالب این است تنها ۳۷۲ واحد به شهرداری معرفی که از این تعداد تنها ۳۲ پروانه ساخت صادر شده است. وی ادامه داد: می پذیریم که روند کند بوده است. وی ادامه داد: تاکنون برای ۴۵۱۳ واحد تعمیراتی تشکیل پرونده داده ایم که ۳۰۱۷ واحد شروع و تاکنون ۵۳۰ واحد نیز به اتمام رسیده است. انصاریان ادامه داد: برای واحدهای احداثی مشکلاتی وجود داشته است از جمله تعیین وضعیت واحدهای مسکونی تخریبی که که برای درجاسازی یا جابجایی نیاز به استعلام شهرداری ست و شهرداری نیز به دلیل نداشتن طرح تفضیلی با مشکلاتی مواجه بود که در جلسه گذشته در دفتر معاونت عمرانی استانداری مقرر شد نمایندگان مشاور طرح تفضیلی و راه و شهرسازی در شهرستان مسجدسلیمان مستقر و آن ها در رابطه با استعلامات ارسالی اظهار نظر کنند. وی ادامه داد: از دیگر مشکلات این بود که بعضی خانه ها فاقد سند بوده اند و یا این که افرادی ساکن مالک خانه نبوده اند که در این رابطه نیز مقرر گردید ملاک قبوض آب و برق باشد …

در این لحظه مجری برنامه علی بلدی خبرنگار صدا و سیمای مرکز خوزستان را پشت خط آورد و از او در ارتباط با روند بازسازی مناطق زلزله زده پرسید که وی گفت: مردم از روند کند بازسازی ناراحت هستند. وی ادامه داد: اجناس بعضی فروشگاهها در هنگام زلزله از بین رفته است اما دولت برای جبران خسارات اجناس چاره اندیشی نکرده است.بلدی گغت: یکی دیگر از مشکلاتی که مردم با آن روبرو هستند عدم همکاری بعضی بانک ها برای پرداخت تسهیلات است و در حالی که هیئت دولت مقرر کرده است تضامین به صورت زنجیره ای باشدمتاسفانه بانک های این مسئله را رعایت نمی کنند. وی گفت: با گذشت حدود ۵ ماه از زلزله هنوز اتفاق خاصی برای شهر نیفتاده است و مردم نگران هستند…

سرپرست فرمانداری مسجدسلیمان نیز در این گفتگو گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از ۳۱ شهریور ماه وارد کار برای بازسازی منازل مناطق زلزله زده شده است. وی ادامه داد: صدا و سیما و دیگر دوستان خبرنگار نباید مسائل را غیر واقعی و بزرگ نشان دهند. حجتی نیا ادامه داد: مسجدسلیمان گره های خاص خودش را دارد و نباید در این رابطه احساسی برخورد کرد. وی گفت: برخی مناطق در این شهرستان فاقد سند می باشند و همین کار را برای شهرداری و دیگر نهادها مشکل کرده است که البته در این رابطه پس از جلسات مکرر توسط استاندار و معاونین محترم استانداری چاره اندیشی هایی شده اس. وی ادامه داد: متاسفانه به غیر از بانک های ملی و تجارت ۳ بانک دیگر همکاری خوبی با مردم جهت دریافت تسهیلات نداشته اند…

طاهری، دبیر هماهنگی بانک های خوزستان نیز گفت: از مجموع بیش از یک هزار و ۴۰۰ پرونده ارسالی به بانک ها ۵۲۵ پرونده منجر به عقد قرارداد و ۳۰۴ پرونده منجر به پرداخت شده است. وی ادامه داد: درولت در مصوبه خود به صراحت اعلام کرده است ضمانت وام ها باید زنجیره ای باشد و بدهی معوقات، چک برگشتی و… نباید ملاک پرداخت وام باشد و هر بانکی غیر از این عمل کند تخلف کرده است. ضمن آن که باید در نظر گرفت وقتی دولت مصوبه ای را به سیستم بانکی ابلاغ می کند سیستم بانکی باید زیرساخت ها و سرفصل های آن را ایجاد نماید که این مسئله ممکن است زمانبر شود…

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=42480

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.