• امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024
کل اخبار 11770اخبار امروز : 0
4

ورود دادستان مسجدسلیمان به وضعیت امحاء زباله های بیمارستان 22 بهمن
دادستان مسجدسلیمان:وضعیت نامناسب امحاء زباله در بیمارستان ۲۲ بهمن نگران کننده است + تصاویر

  • کد خبر : 38080
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵

دادستان مسجدسلیمان: برای من قابل قبول نیست که بگویند به دلیل خرابی ۳ ماهه دستگاه امحاء زباله این همه زباله بیمارستانی در این محیط انباشته شده است و این که سه ماه این مسئله مرتفع نگردیده بود جای سوال دارد/ از مدیریت شبکه بهداشت و درمان می خواهم سریعاً رییس جدید بیمارستان ۲۲ بهمن را […]

دادستان مسجدسلیمان: برای من قابل قبول نیست که بگویند به دلیل خرابی ۳ ماهه دستگاه امحاء زباله این همه زباله بیمارستانی در این محیط انباشته شده است و این که سه ماه این مسئله مرتفع نگردیده بود جای سوال دارد/ از مدیریت شبکه بهداشت و درمان می خواهم سریعاً رییس جدید بیمارستان ۲۲ بهمن را معرفی تا شاهد کاهش مشکلات باشیم

دکتر محمد افشار: بیمارستان ۲۲ بهمن در حال حاضر پذیرای ۳ شهرستان مسجدسلیمان، اندیکا و لالی با جمعیتی حدود ۴۰۰ هزار نفر می باشد در حالی که این بیمارستان تنها برای شهرستان مسجدسلیمان با جمعیت ۱۳۰ هزار نفری تعریف شده است به همین دلیل تولید زباله های بیمارستانی نیز چند برابر است/ سی تی اسکن مسجدسلیمان در اسفندماه رسماً افتتاح می شود

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان در بازدید از بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان دفع و امحاء پسماندهای بیمارستان نمره۲ را جدی ترین تهدید علیه سلامت عمومی دانست و اظهار کرد: از آن جا که شبکه بهداشت و درمان متولی تشخیص تهدید علیه بهداشت عمومی است این انتظار می رود که سریعاً برای حل این معضل ورود کند. دادستان مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان در ارتباط با بازدید امروز از بیمارستان ۲۲ بهمن گفت: ورود دادستاتی به هر موضوع عمومی در راستای بند ۲ اصل ۱۵۶ قانون اساسی است که دادستانی ها را مکلف به ورود به مسائلی که حقوق عامه را به مخاطره می اندازد می باشند که بر همین اساس پس از اطلاعاتی که در رابطه با انباشته شدن زباله های ببمارستانی و گزارشات محیط زیست به دست ما رسید تصمیم گرفتیم از نزدیک این مسئله را مورد بررسی قرار بدهیم که متاسفانه شاهد وضعینت نامناسب امحاء زباله در این بیمارستان بودیم.

اسکندری با بیان این که انتظار می رود شبکه بهداشت و درمان با همکاری محیط زیست راهکاری برای حل این معضل بیاندیشند گفت: زباله های بیمارستانی ناقل بیماری هستند و دادستانی نمی تواند از مسائلی که بهداشت جامعه را به مخاطره می اندازد به سادگی عبور کند به همین دلیل انتظار می رود پیش از آن که پرونده وارد پروسه قضایی بشود این مشکل برطرف شود. دادستان مسجدسلیمان گفت: در گذشته در این رابطه تذکراتی داده شد که نادیده گرفته شده است اما برای من قابل قبول نیست که بگویند به دلیل خرابی ۳ ماهه دستگاه امحاء زباله این همه زباله بیمارستانی در این محیط انباشته شده است و این که سه ماه این مسئله مرتفع نگردیده است خود جای سوال دارد…

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود از دکتر محمد افشار خواست هر چه سریع تر تکلیف ریاست بیمارستان ۲۲ بهمن را مشخص کند تا از مشکلات بیشتر جلوگیری شود…

به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان دکتر محمد افشار مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان نیز در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تقدیر از تلاش دادستانت مسجدسلیمان به خاط پیگیری مشکلات شهرستان خصوصاً در بخش بهداشت و درمان گفت: قطعاً بیمارستان ۲۲ بهمن به یک دستگاه جدید امحاء زباله نیاز دارد و در این رابطه پیگیری هایی نیز انجام شده است که به دلیل کمبود اعتبارات تاکنون موفق به خریداری این دستگاه نشده ایم. وی ادامه داد: بیمارستان ۲۲ بهمن در حال حاضر پذیرای ۳ شهرستان مسجدسلیمان، اندیکا و لالی با جمعیتی حدود ۴۰۰ هزار نفر می باشد در حالی که این بیمارستان تنها برای شهرستان مسجدسلیمان با جمعیت ۱۳۰ هزار نفری تعریف شده است و به تبع آن اعتباراتی که برای این بیمارستان در نظر گرفته می شود اعتباراتی در حد ۱۳۰ هزار نفر می باشد نه ۴۰۰ هزار نفر و قطعاً تولید زباله های بیمارستانی نیز چند برابر می شود به همین دلیل لازم است یک دستگاه جدید امحاء زباله برای شهرستان خریداری و به سیستم اضافه شود که به دلیل مشکلات اقتصادی این کار به تعویق افتاده است. مدیر شبکه بهداشت و درمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در صورت ورود بخش خصوصی به این مسئله ما آمادگی واگذاری امحاء زباله ها به بخش خصوصی را داریم. وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد:

یکی دیگر از مشکلات موجود شهرستان این است که سایت دفن زباله استاندارد در شهرستان وجود ندارد و شهرداری باید شرایط را برای دفن اصولی زباله های عفونی مهیا سازد. دکتر افشار در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با زمان راه اندازی دستگاه سی تی اسکن نیز گفت: با تلاش مهندس ظاهری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی دستگاه سی تی اسکن خریداری و در ساختمان قرار داده شده است اما مشکلاتی در بحث هیئت امنای ارزی و سازمان انرژی اتمی به وجود آمده است که به همین دلیل هنوز مجوز نصب برای ما صادر نشده است اما ان شالله در اسفندماه و پیش از پایان سال دستگاه سی تی اسکن نصب و راه اندازی خواهد شد…

 

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=38080

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. با توجه به اینکه پیامدهای مدیریت نکردن پسماندهای بیمارستانی، محیط زیست و سلامتی انسان را در معرض خطر جدی قرار می دهد، لذا بررسی مدیریت صحیح این پسماندها اهمیت ویژه ای دارد، اما در حال حاضر در زمینه مدیریت پسماندهای پزشکی در کشور چالش های زیادی وجود دارد که در ذیل اهم آنها بیان می شود:
    ۱ـ در برخی از موارد نظارت لازم و مستمر بر عملکرد سیستم های فوق توسط دانشگاه های علوم پزشکی صورت نمی پذیرد.
    ۲ـ در بعضی از بیمارستان هایی که بی خطرسازی انجام می شود، سایر پسماندها همراه پسماندهای عفونی دیده می شود که منفی شدن شاخص های باکتریایی، خطرات وجه شیمیایی و دارویی آن کماکان به قوت خود باقی می ماند.
    ۳ـ پسماندهای پزشکی تولیدی توسط کلینیک ها، درمانگاه ها، مراکز بهداشتی و درمانی، آزمایشگاهها و مطب پزشکان در اغلب مراکز در استان ها به لحاظ عملیاتی بلاتکلیف و به طور عادی همراه پسماندهای شهری دفن می شود. (در شهرستان ها اوضاع نیازمند مدیریت و نظارت دوچندان است).
    ۴ـ وضعیت تفکیک پسماندهای عفونی و شیمیایی، عادی و دارویی و امحای اصولی در نیمی از استان ها مطلوب و مابقی نامطلوب گزارش شده است.
    ۵ـ در بعضی از استان ها نظارت لازم بر نحوه مدیریت پسماندهای پزشکی در بیمارستان های خصوصی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اعمال نمی شود و صرفاً بر بیمارستان های دولتی بسنده می شود.
    ۶ـ کاربران و تکنسین های امحاکننده پسماند در به کارگیری سیستم بی خطرساز بعضاً آموزش لازم و کافی را ندیده اند.
    ۷ـ در اکثر مراکز مجهز به سیستم بی خطرساز، در صورت ایجاد نقص فنی در دستگاه های بی خطرساز تا زمان رفع نقص، سرنوشت پسماندهای بیمارستانی و پزشکی بلاتکلیف و نامعلوم خواهد بود.
    ۸ـ به دلیل فقدان ناوگان حمل ونقل جداگانه پسماندهای کم خطر شده، غالباً به صورت مخلوط با پسماندهای عادی جمع آوری و به مراکز دفن منتقل می شود.
    ۹ـ رتبه بندی و اعتباربخشی بیمارستان ها به عنوان ابزار مناسب جهت ارزیابی عملکرد مدیریت پسماندهای پزشکی و پسماندهای وابسته به تنهایی کارایی ندارد.
    البته قانون مدیریت پسماند چالش های حقوقی فراوانی دارد که طرح آنها مجالی دیگر می طلبد.
    امیدوارم با مدیریت صحیح و علمی مسئولان ما بتوانند این مشکل را هر چه زود تر رفع کنند.

  2. جناب آقای دکتر افشار ضمن خسته نباشی / می شود به ۳ سوال ، پاسخ شفاف داده شود : ا _ معیار انتصاب مدیر بیمارستان چه بود و چرا مدیریت ها در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان حتی به ۲سال هم نمی رسند ؟ ۲ _ می شود بفرمائید آمار جمعیتی ۴۰۰/۰۰۰ نفری سه شهرستان ( مسجدسلیمان لالی اندیکا ) را از چه منابع آماری اخذ و ارائه نمودید؟ ۳ _ رابطه بین عدم انجام وظیفه و آمار جمعیتی فوق را بیان فرمائید؟ با تشکر

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.