رویش زاگرس: تیم نفت مسجدسلیمان در آخرین لحظات بازی با شهر راز از شکست مقابل این تیم فرار کرد. به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس، رقابتهای بیست و سومین هفته لیگ یک عصر امروز در حالی انجام شد که در یکی از دیدارهای تیم شهر راز در شیراز میزبان نفت مسجدسلیمان بود. آرش فریدونی و ابراهیم اشکش در حالی برای این بازی آماده شده بودند که شرایط هیچیک در جدول ردهبندی مساعد نیست.
، بازی روند چندان سرعتی نداشت اما تیم میزبان توانست در اواسط نیمه اول به گل برتری برسد. عرفان گلشنی در دقیقه 27 تیم شهرراز را پیش انداخت و بازی رو به جلویی که این تیم ارائه کرده بود تا پایان نیمه اول این نتیجه دستنخورده باقی ماند.
با شروع نیمه دوم شاگردان اشکش سعی داشتند فشار بیشتری روی دروازه میزبان ایجاد کنند. آنها در رتبه ماقبل پایانی جدول بودند و قصد گرفتن حداقل امتیاز از این بازی خارج از خانه را داشتند. تلاش تیم نفت بالاخره جواب داد و در هفتمین دقیقه وقتهای تلف شده و کمی قبل از سوت پایان بازی این علی محمدی بود که کار را به تساوی یک بر یک کشاند. البته اخراج جعفر حسینپور بازیکن شهرراز در دقایق پایانی باعث شد این تیم با یک بازیکن کمتر به کارش ادامه دهد.
ترکیب اولیه دو تیم نیز به شرح زیر بود:
شهرراز شیراز: محمد ناصری، شهاب یاری، جعفر حسینپور، جواد نصیر، سجاد صالحی، حسین دوستدار، سیدعلی حسینی، مهدی امیری، عرفان گلشنی، رضا بهمئی، سجاد آقایی
نفت مسجدسلیمان: وحید اصغرزاده، رضا احمدیانزاده، امین هاشمیفرد، میثم جودکی، رضا جباری، سجاد عبدویی، علی کیانیفر، محمد حسینی، سیدسجاد موسوی، محمد احمدی، میلاد محسنی
با این تساوی، تیم شهرراز شیراز 24 امتیازی شد و در رتبه سیزدهم جدول قرار گرفت و نفت مسجدسلیمان نیز با 16 امتیاز همچنان در رده هفدهم است. نتیجهای که با توجه به برد امروز نیروی زمینی توقفی بدموقع برای شاگردان اشکش به حساب میآید.