آب پتروشیمی از نزدیکی لالی تامین می شود اما مردم برای کشاورزی حق برداشت از آب را ندارند/ آن چه وعده داده بودند در پتروشیمی مسجدسلیمان محقق نشد/ ترافیک جاده ای و آلایندگی هوا بیشتر سهم شهرستان لالی است اما دریغ از اصلاح یک جاده/در حوزه مسئولیت های اجتماعی کسی از پتروشیمی مسجدسلیمان راضی نیست
رویش زاگرس: حجت الاسلام جعفری امام جمعه موقت لالی در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به ۸ دی روز صنعت پتروشیمی گفت: بارها بدون غرض ورزی گفته ایم آن چه ما و مردم می خواستیم در پتروشیمی مسجدسلیمان محقق نشد به طوری که آب پتروشیمی از نزدیکی لالی تامین می شود در حالی که مردم برای کشاورزی حق برداشت آب را ندارند. از طرف دیگر ترافیک جاده ای و آلایندگی هوا هم بیشتر سهم شهرستان لالی است اما دریغ از اصلاح یک جاده.
حجت الاسلام جعفری تاکید کرد: در حوزه مسئولیت های اجتماعی کسی از پتروشیمی مسجدسلیمان راضی نیست به طوری که هفته قبل در مسجدسلیمان هم انتقاد از پتروشیمی یکی از عناوین خطبه ها بود.
وی در ادامه به شهر شیمیایی و مینی پتروپالایش اشاره و اعلام کرد: مجوز تاسیس گرفته شده و سرمایه گزار هم آماده است به طوری که این طرح برای ۳۰۰ نفر مستقیم و برای ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد اما انتظار می رود از مسئولان این مطالبه عمومی را اگر می شود سریع تر اجرایی کنند و اگر هم نمی شود علت آن را به مردم اعلام کنند.
حجت الاسلام جعفری در بخش دیگری از سخنان ضمن تشکر از هیئت دولت گفت: موفقیت دولت موفقیت نظام است اما گله ما این است که جنس دغدغه ها و اولویت بندی های دولت از جنس دغدغه های مردم نیست در حالی که قیمت دلار هر روز بیشتر می شود و دغدغه مردم مسائل معیشتی است که باید مورد توجه بیشتر باشد.
با تشکر از حجت الاسلام جعفری که نکاتی را که می باید گوش زد کردند..اما نتکه مهم و اصلی اینست که زیانهای زیست محیطی اینگونه پروژه ها تنها سهم مردم شده و هیچ تآثیری بر بعد اشتغالزایی منطقه و ساکنان
ندارند.. سد گتوند و پتروشیمی دو نمونه بارز این آلاینده های زیست محیطی هستند که هیچ رونقی برای ساکنین شهر لالی نداشتند و فقط آلودگیها و بیماریها را در سالهای پیش رو به ارمغان خواخند آورد..در بحث معیشت؛ خواسته بحق ملت شریف ایران است که متاسفانه مسئولان کشور نه میخواهند مشکلات را ببینند و نه دوست دارند صدای خواسته ها را بشنوند!!!
مردم از امامان جمعه انتظارات بیشتری دارند .همانگونه
که در خطبههای نماز جمعه به مسائلی چون حجاب و عفاف و فیلترینگ و دیگر مسائل ورود می کنند. پس چرا صدای ملت ایران نمیشوند و خواستهای ملت را فریاد نمی زنند؟به امید فرداهای بهتر برای سرزمینمان ایران
پتروشیمی مسجدسلیمان نمونه بارز تبعیض در حوزه .سود آن برای دیگری و ضرر و امراض آن برای مردم لالی
مسجدسلیمان چی بگه که سد بالا سرشه
نه میتونه پرورش ماهی بزنه
نه اب برا کشاورزی برداشت کنه