• امروز : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
کل اخبار 11720اخبار امروز : 1
2

با حضور علی عسگر ظاهری، رخشانی‌مهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان
جلسه بررسی مشکلات فضاهای آموزشی شهرهای مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل برگزار شد

  • کد خبر : 36229
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۱

علی عسگر ظاهری: ۸۵ درصد مجموعه دانش آموزان عشایری استان خوزستان در حوزه ما قرار دارد به نوعی که تنها یکی از شهرستان های ما بیش از ۶۱۰ روستا دارد معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش: تا پایان سال آینده تمامی پروژه های نیمه تمام بالای ۵۰ درصد حوزه مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل به […]

علی عسگر ظاهری: ۸۵ درصد مجموعه دانش آموزان عشایری استان خوزستان در حوزه ما قرار دارد به نوعی که تنها یکی از شهرستان های ما بیش از ۶۱۰ روستا دارد

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش: تا پایان سال آینده تمامی پروژه های نیمه تمام بالای ۵۰ درصد حوزه مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل به اتمام خواهند رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان: بسیاری از زیر ساخت های خوزستان و مسجدسلیمان دچار آسیب شده است پس باید به این مناطق خصوصاً شهرهای مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل نگاه ویژه ای داشت…

جانمراد داودی: بنابر گزارش منابع رسمی نوسازی بیش از ۶۱ درصد از مدارس ما باید تخریب، بازسازی و نوسازی شوند که از این ۶۱ درصد بیش از ۲۰ درصد آن در وضعیت بحرانی قرار دارد

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- با حضور علی عسگر ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل در مجلس شورای اسلامی، مهراله رخشانی‌مهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان به همراه مدیران کل نوسازی مدارس خوزستان، آموزش و پرورش عشایر خوزستان و روسای آموزش و پرورش مسجدسلیمان، اندیکا، لالی، هفتکل و اعضای شورای اموزش و پرورش جلسه بررسی مشکلات فضاهای آموزشی ۴ شهرستان برگزار شد.به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان در ابتدای این مراسم جانمراد داودی رییس اداره آموزش و پرورش مسجدسلیمان در سخنانی اظهار کرد: بر کسی پوشیده نیست که با تلاش های نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی تغییرات بسیار مثبتی در حوزه آموزش و پرورش به وقوع پیوسته است اما به دلیل انباشت مشکلات ناشی از سال ها بی توجهی طی ۴۰ سال گذشته هنوز مشکلات فراوانی وجود دارد که نیاز به همکاری همه جانبه مسئولین استانی و کشوری دارد. وی ادامه داد: زمانی مسجدسلیمان سرآمد همه شهرهای کشور بود و چه بزرگانی که از پشت میز و نیمکت های همین مدارس برخاسته و به دنیا معرفی شده اند. داودی ادامه داد: یکی از اصلی ترین دغدغه های ما با آمار ۲۷ هزار دانش آموز، ۲۰۵ مدرسه، ۱۰۰۰ کلاس درس و ۱۸۰۰ نفر پرسنل کمبود فضاهای آموزشی و فرسوده بودن مدارس ماست. وی ادامه داد: بنابر گزارش منابع رسمی نوسازی بیش از ۶۱ درصد از مدارس ما باید تخریب، بازسازی و نوسازی شوند که از این ۶۱ درصد بیش از ۲۰ درصد آن در وضعیت بحرانی قرار دارد. وی با بیان این که از میان ۲۰۴ مدرسه ۷۴ مدرسه ما در روستاها قرار دارند که از لحاظ تجهیزات بسیار در فقر به سر می برند. وی ادامه داد: اکثریت مدارس ما یا کولر ندارند یا از کولرهای آبی فرسوده و خطرزا استفاده می کنند. همچنین با کمبود میز و نیمکت و وسایل گرمایشی و سرمایشی زیادی مواجه هستیم. رییس اداره آموزش و پرورش مسجدسلیمان ادامه داد: بیش از ۳۰ کلاس کانکسی در شهر و روستاهای ما وجود دارد که بسیار نگران کننده است. داودی با بیان این که پروژه های نیمه تمامی وجود دارد که علیرغم ۷۰ الی ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی به صورت نیمه تمام باقی مانده است که انتظار همکاری داریم به سخنان خود پایان داد…

علی عسگر ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با بیان این که به هیچ وجه قصد سیاه نمایی ندارد اما لازم است بپذیریم علیرغم آن که مسجدسلیمان صاحب منابع بسیاری ست و از منافع آن تمام کشور بهره مند شده است اما سهم مسجدسلیمان از این منابع آن قدر ناچیز بوده که امروز تنها شاهد بخشی از این مشکلات بوده ایم… ظاهری ادامه داد: بنا بر آمار ارائه شده ۸۵ درصد مجموعه دانش آموزان عشایری استان در حوزه ما قرار دارد به نوعی که تنها یکی از شهرستان های ما بیش از ۶۱۰ روستا دارد و در کل در حوزه ما بیش از ۲ هزار روستا وجود دارد. وی ادامه داد: وقتی مسجدسلیمان به عنوان مرکز ۴ شهرستان وضعیت مدارسش این گونه است باید متوجه شده باشید اوضاع مدارس شهرهای دیگر مثل اندیکا، لالی و هفتکل بسیار بدتر از اینجاست که به همین دلیل انتظار داریم با نگاه ویژه ای به مشکلات این شهرستان توجه شود واین فاصله بوجود آمده از سال های گذشته با یک جهش خوب جبران شود.

محمد تقی زاده مدیرکل اموزش و پرورش خوزستان نیز در سخنانی با بیان این که نماینده مردم مسجدسلیمان یکی از پیگیرترین نماینده ها در حوزه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش است گفت: با توجه ویژه ایشان مسجدسلیمان در حوزه آموزش و پرورش پیشرفت های خوبی داشته است. وی ادامه داد: باید تشکر ویژه ای داشته باشم از دکتر رخشانی مهر که با تلاش های ایشان استان خوزستان به عنوان یکی از ۵ استان محروم از امکانات و فضاهای آموزشی قرار گرفت. وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر تعلیم و تربیت موفقی داشته باشیم حتی اداره کشور نیز سخت نخواهد بود و این اتفاق نخواهد افتاد مگر این که ذهن مردم و مسئولین درگیر آموزش و پرورش شود به ویژه در مناطقی همچون مسجدسلیمان و شهرهای همجوار…

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ما شاهد دو واقعه تاریخی بزرگ در این خطه بوده ایم اول پیدایش بخشی از تمدن ایرانی و دوم اکتشاف نفت و متاسفانه باید بگویم مسجدسلیمانی که دنیا را روشن کرد امروز در خاموشی مطلق به سر می برد. وی ادامه داد: عشایر بختیاری در طول تاریخ تاثیر گذارترین مردم در دولت ها بوده اند به ویژه در این دوران که عالی ترین مردم برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اند و به همین دلیل انتظار داریم بر اساس استانداردهای ملی به این منطقه توجه شود. تقی زاده گفت: نمی شود شاخص هایی که برای شهرهایی دیگر تعریف می شود را برای مسجدسلیمان هم در نظر گرفت. بسیاری از زیر ساخت های خوزستان و مسجدسلیمان دچار آسیب شده است پس باید به این مناطق خصوصاً شهرهای مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل نگاه ویژه ای داشت…

رضایی مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان نیز در سخنانی اظهار کرد: خود ما نیز از شرایط موجود گله مندیم. اما این بدان معنا نیست که کاری انجام نشده است. درست است که آمار مدارس فرسوده مسجدسلیمان از متوسط استان بالاتر است اما اداره کل نوسازی به تنهایی نمی تواند همه کارها را انجام بدهد. وی ادامه داد: فراموش نکنیم توزیع اعتبارات استانی در سازمان مدیریت برنامه و بودجه استان و بر اساس شاخص ها توزیع می شود… رضایی در پایان سخنان خود اعلام کرد: تا پایان امسال تمامی مدارس و کلاس های کانکسی در ۴ حوزه شهرستان برچیده و به جای آن کلاس های درس ساخته خواهد شد…

مهراله رخشانی‌مهر معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نیز در سخنانی با بیان این که بنده بنا بر دعوت مهندس ظاهری به استان خوزستان سفر کردم که امیدوارم بتوانم برای این حوزه مثمر ثمر باشم گفت: در پیش از انقلاب به ازای هر دانش آموز ۱ و نیم متر مربع فضای آموزشی داشتیم اما امروز بالای ۵ متر مربع سرانه فضای آموزشی ماست. وی ادامه داد: فضای آموزشی ۱۱ استان کشور از جمله خوزستان زیر خط میانگین است و ادامه داد: در سال هشتاد و دو ۷۰ درصد مدارس کشور می بایست تخریب شوند اما امروز تنها ۳۰ درصد مدارس ما تخریبی هستند. رخشانی مهر در ارتباط با اعتبارات ملی نیز گفت: اعتبارات ملی در سال ۹۷ در ۶ ماهه اول ۱۷۱۰ میلیارد تومان بوده است که ۱۱۰ درصد از آن تخصیص داده شد. وی در پایان سخنان خود نیز اعلام کرد: تا پایان سال آینده تمامی پروژه های نیمه تمام بالای ۵۰ درصد حوزه مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل به اتمام خواهند رسید…

داریوش باقرفر عضو شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان و به نمایندگی از اصحاب رسانه گفت:

امروز معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس از فرسودگی مدارس این چهار شهرستان مطلع شده اند و رسانه های مسجدسلیمان نیز صحبت های امروز را ثبت و ضبط کردند. به نوعی اگر در آینده شاهد اتفاقی مثل ریزش مدرسه ای باشیم از مدیران ادارات سلب مسئولیت و آن ها محاکمه نخواهند شد چرا که گزارش این وضعیت را به عالی ترین مقام مرتبط گزارش داده اند. باقرفر ادامه داد: یکی از خواسته های ما ایجاد بانک اطلاعاتی از وضعیت مدارس ۴ شهرستان است. همچنین از معاون محترم عمرانی وزیر می خواهیم برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود را در این جلسه تشریح کنند. عضو شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان ادامه داد:وضعیت امروز ما از نگاه ضعیف مدیران در گذشته بوده است اما به لطف خداوند با جدیت در پیگیری مهندس ظاهری نماینده پرتلاش مسجدسلیمان نگاه استان به مسجدسلیمان تغییر کرده است و انتظار داریم جبران فرصت سوزی های گذشته بشود. باقرفر گفت: سه درخواست ما از شما این است:

  • چند قطعه زمین در یکی از مناطق به اداره آموزش و پرورش واگذار شده است. با توجه به وضعیت زمین خواری در این منطقه پیش از آن که اتفاقی بیفتد برای این زمین ها چاره اندیشی شود یا حداقل محصور گردند تا از دست زمین خواران مصون بمانند.
  • ساختمان دارالقران توسط یکی از خیران آغاز به کار شد که به دلیل مشکلاتی این ساختمان نیمه کاره مانده است بنابر اهمیت قرآن انتظار داریم این دارالقران تکمیل و در اختیار علاقمندان قرار داده شود.
  • مسجدسلیمان در حوزه پرورشی یک ساختمان ۸۰ ساله دارد. امیدواریم که در این بخش اداره آموزشو پرورش را یاری کنید….

فاریابی رئیس اداره آموزش و پرورش لالی

رییس آموزش و پرورش شهرستان لالی گفت: شهر لالی یک شهر دورافتاده و بن بست است. امروز فضاهای آموزشی به هیچ وجه پاسخگو نیست و در بحث تجهیزات نیز با مشکلات بسیاری روبرو بودیم که با تلاش های مهندس ظاهری و دکتر تقی زاده بخشی از این مشکلات برطرف شده است اما همچنان نیاز به همکاری برای حل مابقی مشکلات داریم. وی ادامه داد: لالی یک نگاه ویژه می خواهد تا از این محرومیت ها خارج شود. رییس اداره آموزش وپرورش لالی گفت: از ۸۵ مدرسه ۳۰ مدرسه ما فرسوده هستند که ممکن است با یک زمین لرزه ۳ ریشتری مشکلات فراوانی به وجود آید. وی با بیان این طی ۱۵ سال گذشته حتی ۱ مدرسه جدید در این شهر ساخته نشده است به سخنان خود پایان داد…

یوسفی رییس اداره آموزش و پرورش هفتکل

افشین یوسفی رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان هفتکل نیز گفت: برای آموزش و پرورش دو مولفه فضای آموزشی و امکانات بسیار اهمیت دارد و هر چقدر این دو مولفه بروزرسانی شوند یادگیری بهتر صورت خواهد گرفت. وی ادامه داد: مشکلات هر چهار حوزه تقریباً به هم شباهت دارند اگر چه با حضور مهندش ظاهری و دکتر تقی زاده این مشکلات رو بهبود است اما مشکلاتی که سال ها انباشت شده است را نمی توان طی دو سه سال مرتفع ساخت. وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بدون این که قصد بزرگنمایی داشته باشم ۱۳ مدرسه در هفتکل نیاز به تخریب و نوسازی دارند و بعضی نیز در منطقه بحران قرار دارند. همچنین تعدادی از مدارس ما تحت نظر میراث فرهنگی ست  که باید در این رابطه نیز چاره اندیشی شود…

خداوردی رییس اداره آموزش و پرورش اندیکا

محمد رضا خداوردی رییس اداره آموزش و پرورش اندیکا گفت: فراموش نمی کنم دو سال پیش در جلسه ای با حضور مدیران ۴ حوزه به نماینده محترم گفتیم اصلی ترین مشکل ما کمبود نیروست که به لطف خداوند و تلاش آقای ظاهری و مدیرکل محترم دکتر تقی زاده این بحران ۳۰ ساله حل شد. وی ادامه داد: ۷۰ درصد از مدارس شهرستان اندیکا فرسوده و خطرآفرین هستند. بارندگی که بشود مشکلات مدارس ما چندین برابر می شود. خداوردی ادامه داد: مدارس اندیکا فاقد کولر و آبسرد کن هستند و در بحث هوشمندسازی نیز هیچ کدام از مدارس ما هوشمند نیستند که امیدوارم در این موارد چاره اندیشی شود.

لازم به ذکر است از مدارس نواب صفوی و مولوی نفتون، امیرکبیر سبزآباد و مدرسه شبانه روزی ولیعصر در حوزه عشایر بازدید و مشکلات این مدارس مورد بررسی قرار گرفت.

در مدرسه نواب صفوی نفتون بوی آزار دهنده گاز برای معاون وزیر آموزش و پرورش تعجب برانگیز بود.

همه کلاس های مدرسه امیرکبیر فاقد وسایل سرمایشی بودند.

مبلغ ۲ میلیارد تومان برای آسفالت و ایزوگام مدارس مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل از سوی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اختصاص داده شد.

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=36229

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.