بازدید سرزده فرماندار مسجدسلیمان از اداره کار

بازدید سرزده فرماندار مسجدسلیمان از اداره کار

رویش زاگرس: فرماندار مسجدسلیمان با حضور سرزده در اداره کار این شهرستان از نزدیک وضعیت خدمات رسانی این اداره را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس عدم حضور تعداد بسیاری از پرسنل این اداره از موارد مشاهده شده در این بازدید بود.
پیمان مولایی فرماندار مسجدسلیمان قرار است بصورت مداوم و سرزده از ادارات مسجدسلیمان، از نزدیک نحوه حضور و عملکرد مدیران و پرسنل اداره در زمینه نظم اداری، مشکلات و کم و کاستی های اداره، برخورد با مراجعین و میزان رضایتمندی ارباب رجوع اطلاع پیدا کند.
مولایی در گفتگو با خبرنگار ما هدف از این بازدید‌ها و سرکشی‌های سرزده را ارزیابی نقاط قوت و ضعف بخش‌های مختلف خدمات‌دهی ادارات دولتی به مردم در شهرستان و آگاهی از مشکلات بیان کرد و یادآور شد: نظارت بر عملکرد مناسب دستگاه‌های اجرایی از جمله اقداماتی است که در این شهرستان برای ارتقا سطح کیفی خدمات دولتی به مردم ادامه خواهد یافت.
لازم به ذکر است عدم حضور تعدادی از مدیران شهرستان در اداره تحت امر خود به بهانه های مختلف و سرگردانی ارباب رجوع از جمله مواردی ست که همیشه مورد اعتراض مردم شهرستان بوده است که امیدواریم با رویه جدید فرماندار در بازدیدهای سرزده از ادارات دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم.

درباره نویسنده

10985مطلب نوشته است .

۲ Comments on “بازدید سرزده فرماندار مسجدسلیمان از اداره کار”

  • پسر بختیاری wrote on ۱ خرداد, ۱۴۰۲, ۱۱:۵۵

    باید با همچنین پرسنلی که با عدم حضور بی دلیل یا به عبارتی جیم زدن خلل تو خدمت رسانی مردم میشه برخورد کرد

  • غروب wrote on ۳ خرداد, ۱۴۰۲, ۱۴:۴۵

    این معضل فقط مختص اداره کار نیست همه ادارات وضع بدتره
    تازه اداره کار بواسطه هیات های تشخیص و حل اختلاف منظم ترن

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2023 رویش زاگرس. محفوظ است.
ویرایش شده توسط سعید مرادی