سرمربی جدید نفت مسجدسلیمان
وضعیت خوب نیست باید با تمام قوا بجنگیم/نسبت به تیم شهرم مسئول هستم/هنوز ۲۱ امتیاز باقی مانده است

وضعیت خوب نیست باید با تمام قوا بجنگیم/نسبت به تیم شهرم مسئول هستم/هنوز ۲۱ امتیاز باقی مانده است

رویش زاگرس: ابراهیم اشکش می‌گوید شرایط نفت را پذیرفته و با تمام قوا برای جنگیدن برگشته است. به گزارش رویش زاگرس ابراهیم اشکش که در مقطعی در این فصل و قبل از آمدن رضا عنایتی به نفت مسجدسلیمان هدایت این تیم را بر عهده داشت مجدد قرار است روی نیمکت بنشیند.
اشکش می گوید بدون هیچ پیش زمینه‌ای قبول مسئولیت کرده و امیدوار است با یکدلی تیم از این لیگ سربلند بیرون بیاید. وی‌ در این خصوص به خبرنگار ما گفت: وقتی که هیات مدیره و مدیرعامل محترم خواستند برگردیم و کار را دست بگیریم من هم نسبت به تیمم و شهرم مسئول هستم و وظیفه ام بود برگردم و وضعیت بد تیم را تغییر دهم. وضعیت خوب نیست و باید با تمام وجود بجنگیم.
او ادامه داد: بازیکنان لایق و توانمندی در این تیم وجود دارند. بازیکنان باید بیشتر به توانمندی‌های خود فکر و تلاش و کوشش کنند. مدیرعامل و هیات مدیره خیلی خوب به این تیم رسیدگی کردند.
سرمربی نفت در خصوص اینکه چقدر شانس برای بقای این تیم قائل است عنوان کرد: دو حالت دارد، حالت منطقی و نا امید کننده با توجه به شرایط ممکن و فاصله امتیازی که وجود دارد تیم به لیگ یک سقوط کرده و باید برای صعود به لیگ برتر برایش تلاش کنیم و حالت دوم اینکه فوتبال است و هزار و یک اتفاق می‌افتد. هفت بازی و ۲۱ امتیاز باقی مانده. با تمام وجود برای این تورنمت هفت هفته‌ای می‌جنگیم که می‌تواند امید ما را بیشتر یا کمتر کند. باید کارهای بزرگ کنیم که امیدمان بیشتر شود.
اشکش در‌ مورد اینکه از تیم کنار گذاشته شد و مجدد برگشت توضیح داد: من هیچ پیش زمینه ای نسبت به قبل ندارم. تیم شهرم است ‌و علاوه بر مردم مسجد سلیمان، مردم بختیاری و استان خوزستان، این تیم را دوست دارم. برای اثبات توانایی‌های خودم و این مجموعه برگشتم. همه باید یکدل شوند. هیات مدیره همه جوره به تیم رسیده و امیدوارم کم و کاستی‌ها برطرف شود. در خیلی جاهای دنیا این اتفاق افتاده که یک مربی دوباره برگردد.
وی در مورد اینکه کعبی و مقتدایی را از تیم کنار گذاشته بود و الان چه برنامه ای دارد گفت: من به تمام بازیکنانم نیاز دارم و هیچ پیش داوری ندارم. هرکس که برای این نام بجنگد بالاترین ارزش را پیش ما دارد و هر دو بازیکنان خوب و لایق این تیم هستند.
اشکش در پایان یادآور شد: من تمام شرایط را دیدم و پذیرفتم. تمام هوادران و مسئولین به شرایط واقف هستند. آمدم که با تمام وجود بجنگم و از کورسوی امید بهترین استفاده را بکنیم.

درباره نویسنده

10809مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2023 رویش زاگرس. محفوظ است.
ویرایش شده توسط سعید مرادی