• امروز : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
کل اخبار 11719اخبار امروز : 0
3

خودکشی ۴ نفر در مدت یک هفته  آماری ویران کننده برای مسجدسلیمان / وجدان برخی از مسئولان همچنان به خواب رفته است!/ لزوم تشکیل کارگروه ویژه برای حل مشکل خودکشی در مسجدسلیمان

  • کد خبر : 49469
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴
خودکشی ۴ نفر در مدت یک هفته  آماری ویران کننده برای مسجدسلیمان / وجدان برخی از مسئولان همچنان به خواب رفته است!/ لزوم تشکیل کارگروه ویژه برای حل مشکل خودکشی در مسجدسلیمان

رویش زاگرس/سعید مرادی: اقدام به خودکشی ۴ نفر در مسجدسلیمان در مدت یک هفته که متاسفانه منجر به فوت ۲ نفر از آنان گردید و ۲ نفر دیگر در بیمارستان بستری هستند آماری ویران کننده برای شهرستان مسجدسلیمان است که باید به دغدغه‌ی جدی مسئولان کلان کشور، استان و شهرستان تبدیل شود. به گزارش پایگاه […]

رویش زاگرس/سعید مرادی: اقدام به خودکشی ۴ نفر در مسجدسلیمان در مدت یک هفته که متاسفانه منجر به فوت ۲ نفر از آنان گردید و ۲ نفر دیگر در بیمارستان بستری هستند آماری ویران کننده برای شهرستان مسجدسلیمان است که باید به دغدغه‌ی جدی مسئولان کلان کشور، استان و شهرستان تبدیل شود. به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس طی یک هفته گذشته ۴ نفر از همشهریان اقدام به خودکشی کردند که منجر به فوت ۲ نفر از آنان گردید. بنابر شنیده ها آمار خودکشی در شهرستان مسجدسلیمان بسیار آمار نگران کننده ای ست و مسئولان کلان با مخفی نگه داشتن این موضوع سعی دارند کم کاری های خود در مباحثی همچون عدم توانایی در ایجاد اشتغال و… را از نگاه مردم دور نگه دارند!

خودکشی یک رفتار اجتماعی است و عوامل زیادی مانند عوامل خانوادگی، فرهنگی، اقتصادی و… در بروز آن مؤثر است و کنترل همه این عوامل نیاز به همکاری دستگاه‌های مختلف دارد. آمار می‌گوید آن ها که حتی سابقه اقدام به‌خودکشی داشته‌اند ۹ برابر خطر اقدام مجدد منجر به فوت در بینشان افزایش و بیکاری نیز این خطر را ۳تا۶ برابر افزایش می‌دهد ضمن آن که در بین آن ها افراد بیکار تا ۶برابر نسبت به افراد دیگری که دست به این اقدام زده اند خودکشی موفق داشته‌اند. سرقت، قتل، غارت، زورگیری، آدم ربایی و عدم امنیت و آرامش برای شهروندان، فحشا و خودفروشی، گرایش به خرید و فروش مواد مخدر، کلاهبرداری، ره آورد همین بیکاری و فقر است…. اما وجدان برخی از مسئولان ما همچنان به خواب رفته است!

به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس انتظار می رود نهادهای ذی‌ربط یک بانک اطلاعاتی ایجاد و در نشستی با محوریت فرمانداری، بهزیستی، شبکه‌ ی بهداشت، روانشناسان، پزشکان و کارشناسان اورژانس اجتماعی(۱۲۳) و… حلقه ای ایجاد شود تا این آمار بررسی و طی ارزیابی اقدامات روان‌شناختی و جامعه شناختی بر روی قشر آسیب پذیر شناسایی شود. همچنین محققان، صاحب‌نظران و دستگاه‌های ذی‌ربط با مسئولیت و دخالت و حمایت شخص استاندار  و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی باید وارد عرصه شوند و برنامه‌ای جامع برای پیشگیری از خودکشی تنظیم و اجرا کنند.

اجرای برنامه‌های فقرزدایی، تلاش برای توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات و تسهیلات، عنایت بیش‌تر به عدالت در ابعاد گوناگون زندگی مردم، حساس سازی شهروندان و تلاش برای افزایش میزان احساس مسئولیت در قبال یکدیگر، تقویت سرمایه اجتماعی از طریق افزایش و تقویت سازمان‌های غیردولتی در زمینه‌های مختلف، آموزش مهارت‌های زندگی به اقشار گوناگون، آموزش مهارت های کنترل خشم و اجرای برنامه‌های متنوع با هدف افزایش نشاط اجتماعی از جمله مواردی است که در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرند.

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=49469

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 1
  1. وقتی از ابتدا تا انتهای شهر اولین ها پر است از مغازه ها و دکه ها و گاها رستورانها.. قلیون و دود و قرص های روانگردان و …انواع مواد مخدر و شب نشینی در پارکها و…بسیار مشکلات دیگر .. همگه دست به دست هم داده و جوانان رو به این سمت سوق داده..که این یکی از عامل خودکشی در شهرستان میباشد .متاسفانه هیچ نهاد مسول و نظارتی در این خصوص پیدا نمیشه…

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.