• امروز : پنجشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
کل اخبار 11719اخبار امروز : 0
1

اعتراض جمعی از اهالی روستاهای شهرستان اندیکا به جذب نیروها و پیمانکاران غیربومی در شرایط مساوی در سد و نیروگاههای این شهرستان + تصاویر

  • کد خبر : 41931
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- جمعی از اهالی روستاهای اسلام آباد، کوشک و پرخدیجه شهرستان اندیکا در اعتراض به جذب نیرو و واگذاری پیمانکاری ها در شرایط مساوی به غیر بومی ها در سد و نیروگاههای شهرستان اندیکا خواهان رسیدگی مسئولین به شرایط موجود شدند. به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان معترضین با اشاره […]

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان- جمعی از اهالی روستاهای اسلام آباد، کوشک و پرخدیجه شهرستان اندیکا در اعتراض به جذب نیرو و واگذاری پیمانکاری ها در شرایط مساوی به غیر بومی ها در سد و نیروگاههای شهرستان اندیکا خواهان رسیدگی مسئولین به شرایط موجود شدند.

به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان معترضین با اشاره به ماده۴۷ قانون ششم توسعه از مسئولین خواسته اند در شرایط برابر به پیمانکاران بومی واجد شرایط اولویت دهند و در قرارداد با کلیه شرکت ها و پیمانکاران اولویت به کارگیری نیروهای بومی را درج و بر حسن اجرای آن نظارت کنند…

یکی از معترضین در گفتگو با خبرنگار باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان گفت: این تجمع یک تجمع مسالمت آمیز و تنها در اعتراض به جذب نیروهای غیر بومی و اخراج نیروهای بومی در سد و نیروگاه اندیکا صورت گرفته است. وی ادامه داد: متاسفانه از گذشته تاکنون نیروهای غیر بومی آن هم در شرایط برابر با نیروهای بومی زیاد جذب این دو سد و نیروگاه شده است همچنین پیمانکاران بومی که جذب شده اند اقدام به اخراج تعدادی از نیروهای بومی کرده اند که امیدواریم مسئولین به این مشکل رسیدگی کنند…

به گزارش سایت خبری باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان در ماده ۴۷ قانون برنامه ششم آمده است: کلیه دستگاه های اجرایی مکلفند در طول اجرای قانون برنامه ششم، در فرآیند برگزاری مناقصه های طرح های (پروزه های) خود و در شرایط برابر به پیمانکاران بومی واجد شرایط استانی به ترتیب زیر اولویت دهند. این حکم شامل طرح هایی است که در یک استان اجرا می شود.

دستگاه اجرایی: کلیه دستگاه های اجرایی از جمله وزارتخانه های نفت و نیرو و سازمان انرژی اتمی و بنگاه های اقتصادی نهادهای عمومی غیردولتی

پیمانکاران بومی: شرکت هایی که در استان محل اجرای پروژه ثبت شده و یا دارای دفتر ثبت شده و دائم در آن استان می باشند.

شرایط برابرک شرایطی است که پیشنهاد مالی تراز شده پیمانکاران بومی با مناسب ترین قیمت پیشنهادی (مطابق تعریف ماده ۲۰ قانون برگزاری مناقصات)، یکسان باشد.

اولویت دادن به پیمانکاران بومی در شرایط برابر، مطابق تعریف مذکور در بند ۱-۳ برای تعیین برنده مناقصه می باشد.

در ارزیابی کیفی مناقصه گران (پیمانکاران)، موضوع ماده ۰۱۶) آیین نامه اجرایی بند ج ماده (۱۲) قانون برگزاری مناقصات، منظور کردن امتیاز بومی بودن، به عنوان یکی از معیارهای ارزیابی کیفی توسط دستگاه های مناقصه گذار مشمول این آیین نامه، ضروری است. سقف این امتیاز نباید از ۱۰ درصد کل مجموع امتیاز کیفی بیشتر باشد.

امتیاز بومی بودن موضوع این آیین نامه، شرکت های ثبت شده در استان های تهران و البرز برای مناقصه هایی را که در این استان ها برگزار می شود در برنمی گیرد.

پیمانکاران موظف به رعایت ضوابط این آیین نامه در قراردادهای دست دوم موضوع قرارداد اصلی با دستگاه های اجرایی می باشند.

 

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=41931

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.