• امروز : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
کل اخبار 11767اخبار امروز : 0
1

بازتاب گزارش دكتر عليار حسيني از عملكرد شوراي دوره سوم

  • کد خبر : 2352
  • ۱۱ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۵

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- پس از ارائه گزارش عملكرد شوراي شهر توسط دكتر عليار حسيني رييس محترم شوراي شهر دوره سوم و انتشار آن در سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان يكي از كاربران سايت به نام مهرداد با طرح سؤالاتي از رياست محترم شوراي شهر خواستار پاسخگويي او شد. سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران […]

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- پس از ارائه گزارش عملكرد شوراي شهر توسط دكتر عليار حسيني رييس محترم شوراي شهر دوره سوم و انتشار آن در سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان يكي از كاربران سايت به نام مهرداد با طرح سؤالاتي از رياست محترم شوراي شهر خواستار پاسخگويي او شد. سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان بدون هيچگونه قضاوتي با انتشار اين نوشته اين آمادگي را دارد كه در صورت تمايل دكتر حسيني و يا ديگر اعضاي محترم شوراي شهر دوره سوم پاسخ آنان را به طرح اين سؤالات منعكس كند… متن ارسال شده به سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان عيناً در ذيل مي آيد:

جناب دکتر حسینی و اعضای محترم شورای شهر، وظایف و اختیارات شوراها در ذیل این نظر آمده لطفا به شهروندان اطلاع بدهید که کدامیک از بندها را عملیاتی کردید …

۱- انتخاب شهردار برای مدت چهار سال

۲- بررسی و شناخت کمبودها، نیازها، نارسایی ها ی اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، رفاهی، بهداشتی حوزه انتخابیه و تهیه طرح ها و پیشنهادهای اصلاحی و راه حل های کاربردی در این زمینه ها جهت برنامه ریزی و ارائه آن به مقامات مسئول ذی ربط

۳- نظارت بر حسن اجرای مصوبات و طرح های مصوب در امور شهرداری و سایر سازمان های خدماتی در صورتی که این نظارت مخل جریان عادی این امور نگردد.

۴- همکاری با مسئولین اجرایی، نهادها و سازمان های مملکتی در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی و عمرانی بنا به درخواست آنان.

۵- برنامه ریزی در خصوص مشارکت مردم در انجام خدمات اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، آموزشی و سایر امور رفاهی با موافقت دستگاههای ذی ربط.

۶-تشویق و ترغیب مردم در خصوص گسترش مراکز تفریحی، ورزشی و فرهنگی با همکاری دستگاههای ذی ربط.

۷- اقدام در خصوص تشکیل انجمن ها و نهاد های اجتماعی، امدادی، ارشادی و تأسیس تعاونی های تولید، توزیع .مصرف و نیز انجام آمارگیری، تحقیقات و توزیع ارزاق عمومی با توافق دستگاههای ذی ربط.

۸- نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمایه و دارایی های نقدی، جنسی و اموال منقول و غیر منقول شهرداری و همچنین نظارت بر حساب در آمد و هزینه آن ها به گونه ای که مخل جریان عادی امور شهری نباشد

۹- تصویب آیین نامه پیشنهادی شهرداری پس از زسیدگی به آن ها با رعایت دستورالعمل های وزارت کشور.

۱۰- تأیید صورت جامع در آمد و هزینه شهرداری که هر شش ماه یک بار توسط شهرداری تهیه می شود و انتشار آن برای عموم و ارسال نسخه ای ازآن به وزارت کشور.

۱۱- همکاری با شهرداری جهت تصویب طرح محدوده شهر با رعایت طرح های هادی و جامع شهرسازی پس از تهیه آن توسط شهرداری با تأیید وزارت کشور و وزارت مسکن و شهرسازی.

۱۲- تصویب بودجه اصلاح و متمم بودجه سالانه شهرداری، موسسات و شرکت های وابسته به شهرداری با رعایت آیین نامه مالی شهرداری ها و همچنین تصویب شورای شهر.

۱۳- تصویب وام های پیشنهادی شهرداری پس از بررسی دقیق نسبت به مبلغ، مدت و میزان کارمزد.

۱۴- تصویب معاملات و نظارت بر آن ها اعم از خرید، فروش، مقاطعه، اجاره و استیجاری که به نام شهر و شهرداری صورت می پذیرد با در نظر گرفتن صرفه و صلاح و ا رعایت مقررات آیین نامه مالی و معاملات شهرداری

۱۵- تصویب اساسنامه موسسات و شرکت های وابسته به شهرداری با تایید و موافقت وزارت کشور

۱۶- تصویب لوایح برقراری یا لغو عوارض شهر و همچنین تغییر نوع و میزان آن با در نظر گرفتن سیاست عمومی دولت که از سوی وزارت کشور اعلام می شود

۱۷- نظارت بر حسن جریان دعاوی مربوط به شهرداری

۱۸- نظارت بر امور بهداشت حوزه شهر

۱۹- نظارت بر امور تماشاخانه ها، سینماها و دیگر اماکن عمومی که توسط بخش خصوصی، تعاونی و یا دولتی اداره می شود با وضع و تدوین مقررات خاص برای حسن ترتیب و نظارت و بهداشت این قبیل موسسات بر طبق پیشنهاد شهرداری و اتخاذ تدابیر احتیاطی جهت جلوگیری از خطر آتش سوزی و …

۲۰- تصویب مقررات لازم جهت اراضی غیر محصور شهرداری ار نظر بهداشت، آسایش عمومی، عمران و زیبایی شهر

۲۱- نظارت بر ایجاد گورستان، غسالخانه و تهیه وسایل حمل اموات مطابق با اصول بهداشت و توسعه شهر

۲۲- وضع مقررات و نظارت بر حفر مجاری و مسیرهای تاسیسات شهری

۲۳- نظارت بر اجرای طرح های مربوط به ایجاد و توسعه معابر، خیابان ها، میادین ،فضاهای سبز و تاسیسات عمومی شهر بر طبق مقررات موضوعه.

۲۴- تصویب نامگذاری معابر، میادین، خیابان ها، کوچه و کوی در حوزه شهری و همچنین تغییر نام آنها.

۲۵- تصویب مقررات لازم به پیشنهاد شهرداری جهت نوشتن هر نوع مطلب و یا الصاق هرنوع نوشته و آگهی تابلوبر روی دیوارهای شهر با رعایت مقررات موضوعه و انتشار آن برای اطلاع عموم .

۲۶- تصویب نرخ خدمات ارائه شده توسط شهرداری و سازمان های وابسته به آن با رعایت آیین نامه مالی و معاملات شهرداری ها

۲۷- تصویب نرخ کرایه وسایل نقلیه درون شهری

۲۸- وضع مقررات مربوط به ایجاد و اداره میدان های عمومی توسط شهرداری برای خرید و فروش مایحتاج عمومی.

۲۹- وضع مقررات و نظارت بر حفر مجاری و مسیرهای تاسیسات شهری.

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=2352

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 5
  1. سلام .اقايان شوراي سوم كه شش سال و اندي بر سر كار بودند پاسخ گو باشند عملكردي ارايه دهند كه با ديد و نگاه مردم بيگانه نباشد

  2. بند 19 نظارت بر کار پیمانکار است ایا انجام شد؟ بابا اینا فقط رو کاغذ اجرا می شن عملیاتش بر عهده شخص است که خطا نکند

  3. خسته نباشید اقای مرادی سایت پرباری دارید.
    خواستم بگم سه دوره شورا که کاری واسه ام ای اس نکردن چشم به شورای چهارم بدوزیم شاید خدای نکرده فرجی شود

  4. با درود به جناب آقای مرادی و تبریک بخاطر راه اندازی این سایت وزین ، همواره کمبود یک سایت پویا که منعکس کننده مقالات و تحلیلهای علمی و کارشناسی همچنین اخبار به روز شهر باشد احساس میشد ، این سایت میتواند با نگاهی فراجناحی و چالشی ، قابلیت های بالقوه ی فراوان شهر را معرفی و در جهت فعلیت آن حرکت کند ، سایت شروع و آغاز بسیار امیدوارکننده ای دارد ، بدون تردید فراگیر شدن آن ، همه ی دلسوزان شهر را به میدان خواهد کشاند تا در جهت رفع عقب ماندگیهای شهر که سرشار از پتانسیلهای خفته ست کارهای شگرف صورت پذیرد ، البته بر هیچکس پوشیده نیست که اینگونه سولات از شورای شهر سابق حق رسانه ها و همه ی شهروندان مسجدسلیمانی ست اما آنچه مهمتر می نمایاند ، رصد لحظه به لحظه ی عملکرد شورای جدید شهر و خصوصا شهرداری که آیینه ی اندیشه و تصمیمات شوراست توسط رسانه ها و شهروندان است تا احساس کنند در تمامی لحظات ذره بینی ها و میکروسکپ ها مراقب تصمیمات و اعمال آنها هسنتد ، درست است که بچالش کشیدن شورا و شهردار قبل میتواند هشداری به شورا و شهردار جدید باشد تا در انجام امور و تعهداتشان ، مسئولانه تر برخورد کنند اما پاسخ شورای قبل به سئوالات طرح شده در این صفحه کدام درد شهر و شهروندان را درمان میکند ؟ مطمئنا شورای سابق میتواند با برشمردن محدودیت ها و موانعی که برای انجام کار بر سر راهشان قرار داشته و آنان از برداشتن آن موانع عاجز بوده اند ، جوابیه ای عریض و طویل تهیه و همه مشکلات را توجیه کنند ، اما سوالی که پیش از همه ی این سئوالات باید مطرح باشد و بیش از همه سئوالات اهمیت دارد اینست که ملاک و معیار شورای سابق برای انتخاب شهردار سابق چه بوده ؟ تحصیلاتش مرتبط با امور شهر و موضوعات مرتبط با شهرداری بوده ؟ کدام تجربیات را در انجام امور شهر داشته ؟ و سوالات بسیاری که قطعا میتواند در راهبرد شورای و شهردار جدید موثر باشد!

  5. شورای شهر دوری سوم (سیاسی کار) بودند

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.