• امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024
کل اخبار 11765اخبار امروز : 0
2

مدیر جهاد کشاورزی مسجدسلیمان:
مردم مسجدسلیمان از اين كه در طرح 550 هزار هکتاری سهميه اي ندارند گله مند هستند

  • کد خبر : 12264
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- مدیر اداره جهاد کشاورزی مسجدسلیمان گفت: متاسفانه شهرستان ما هیچ سهمیه ای از طرح احیای 550 هزار هکتاری در خوزستان، ندارد. نادرقلی حسین‌پور اظهارکرد: مردم مسجدسلیمان از این که سهمی از این طرح ندارند، گله مند هستند. به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان وی افزود: اگرچه ما در مسجدسلیمان […]

باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان- مدیر اداره جهاد کشاورزی مسجدسلیمان گفت: متاسفانه شهرستان ما هیچ سهمیه ای از طرح احیای 550 هزار هکتاری در خوزستان، ندارد. نادرقلی حسین‌پور اظهارکرد: مردم مسجدسلیمان از این که سهمی از این طرح ندارند، گله مند هستند. به گزارش سايت خبري باشگاه روزنامه نگاران مسجدسليمان وی افزود: اگرچه ما در مسجدسلیمان از وجود دریاچه‌های سد گتوند و سد گدارلندر بهره مند هستیم اما شهر ما از این طرح نصیبی نبرده است.حسین‌پور تصریح‌کرد: همچنین علاوه بر وجود این دریاچه ها، این شهرستان برای توسعه باغات، بسیار مستعد است که انتظار داریم به این ظرفیت نیز توجه جدی شود.

وی عنوان کرد: اجرای طرح 550 هزار هکتاری برای مردم این شهرستان مزیت‌هایی به دنبال خواهد داشت که ازجمله آن می توان به اشتغالزایی، درآمدزایی و تولیدات میوه اشاره کرد. حسین‌پور همچنین در زمینه کشت محصولات پاییزه مسجدسلیمان اظهارکرد: در سال جاری بیش از 27 هزار هکتار گندم، 4 هزار هکتار جو و 300 هکتار کلزا کشت شده است. مدیر جهاد کشاورزی مسجدسلیمان همچنین خواستار استفاده از ظرفیت دریاچه‌های سدگتوند و گدارلندر برای توسعه باغات و صدور مجوز استفاده از روان آب‌ها برای آبیاری‌های تکمیلی شد.

لینک کوتاه : https://www.rouyeshzagros.ir/?p=12264

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. دریاچه سد گتوند یک استعداد بزرگ است برای شکوفایی اقتصاد شهر ، اگر برنامه ریزی درستی وجود داشت اهالی همین روستاهایی که در دریاچه غرق شدند ، آواره نمشدند و میتوانستنددر کنار هزینه چند هزار میلیاردی ساخت سد ، با هزینه ای چند ده میلیاردی برای ساکنین روستاها با مشارکت و همیاری روستاییان و دادن وام  ،یک شهرک بسازند و برایشان ایجاد اشتغال کنند( کاشت درختان میوه و شیلات) تا هم آنان آواره  و حاشیه نشین شهرها نشوند هم این طرح میتوانست برای کشور تولید درآمد و ارز در پی داشته باشد اما افسوس….

  2. گله چیه اآقای محترم اگه مثله مسولین دیگر شهرهابودین میتونستین  حداقل 100هزارهکتار را اآبیاری کنید.برای مسولین شهرمان متاسفیم که …

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.